Systémy zabezpečení

Nespornou výhodou alarmů je, že kromě perfektního zabezpečení každého objektu se s nimi pojí spousta dalších výhod, jež vám usnadní život. Rozsvěcí například světla, umí spouštět žaluzie a díky webové aplikaci je můžete ovládat klidně z vyhřátého místa na vaší pohovce.
Ovládají se jednoduše pouhým stisknutím správného tlačítka. Ta jsou sestavena jako semafor, takže podle správné barvy bezpečně poznáte, jaká funkce je právě aktivní. Díky tomu se vám nikdy nestane, že zásahovou jednotku omylem přivoláte třeba sami na sebe.
Kontrolovat svůj domov nebo firmu můžete i z druhého konce světa. Všechna vaše zařízení totiž propojuje chytrá aplikace MyJABLOTRON. Získáte tak přístup ke všem klíčovým informacím pouhým zapnutím počítače nebo telefonu.
Spoléháme na kvalitu vyrobenou doma. Využíváme špičkovou technologii české firmy Jablotron, protože dobrým produktem to všechno začíná. O montáž se postaráme s týmem našich odborníků a když je všechno hotovo, dál se u vás ujišťujeme, že vše funguje, přesně jak by mělo.

NAPIŠTE – OZVEME SE VÁM